Известие

Collapse
No announcement yet.

рейка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• рейка

днес, след 300км път с 140-160 км/ч паркирах колата с краен десен. върнах се след 1ч и погледнах случаино зад предна дясна гума и видях леко омасляване в края на рейката.имаше капки по носача. досега никога не съм намирал капки под колата. дали е само пукнат маншон от студа или рейката е на заминаване?
    проблеми с упражлението нямам!
    моля за съвет?
    1.6 boxer 103 hp/96 godina

Избягвай да оставяш волана завъртян при паркиране. Натоварва се хидравликата или поне така съм чувал
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Избягвай да оставяш волана завъртян при паркиране. Натоварва се хидравликата или поне така съм чувал
      как става това натоварване? Единствено мога да си го обясня ако стой под налягане.. но при положение, че не работи помпата, която да създава това налягане, май няма как да се натоварва..
      Lexus IS200

Comment

слава богу не е рейка, установих, че е от тръбата за картерните газове.видяла е зор колицата и е хвърлила малко масло.
        1.6 boxer 103 hp/96 godina

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
          Първоначално публикувано от trustworthy
          как става това натоварване? Единствено мога да си го обясня ако стой под налягане.. но при положение, че не работи помпата, която да създава това налягане, май няма как да се натоварва..
          Тя цялата система е под налягане независимо дали работи или не ако всичко е в ред разбира се
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X